top of page

R E S E R V A S J O N

Kort om utleie av Geilo Lodge

Lodgen leies ut kun få dager i året og det er kontraktsfestet antall personer som kan oppholde seg på lodgen. Kontrakt blir tilsendt for gjennomlesing og retur ved muntlig eller skriftlig tilsagn om leieønske. Inngåelse av kontrakt bekreftes ved at 20% av avtalt leiesum og depositum betales og forfaller ved kontraktsinngåelse. Resterende av leiebeløpet forfaller 3 uker før leieperioden.

Transport til Geilo Lodge

Bilparkering på tunet i sommerhalvåret. Det er plass til om lag 10 biler. Organisert scootertransport i vinterhalvåret fra Havsdalssenteret. Det er omlag 400meter å gå til hytta fra parkeringsplassen. Ved bruk av tog til Geilo er Taxi en mulighet fra Geilo sentrum til Geilo Lodge om sommeren, og til Havsdalssenteret på vinteren. Lodgen disponerer en parkeringsplass ved Havsdalssenteret hele året som kan benyttes fritt under leieperioden. Gi beskjed om dere kommer med luftfartøy/helikopter da eier må søke kommunen om luftfartsbevegelser i forbindelse med avganger og landinger.

Fasciliteter

Ski in-ski out. Gasspeiser i stuene inne, utepeis ved steinsalong på terasse. 4 soverom. Smart-hus løsning med appstyring. Privat spaavdeling, basseng, massasjebad/jacuzzi, to garderober, automatisk styrt steambadstue (12 personer). Vaskerom med 2 vaskemaskiner, 2 tørketromler og 2 store tørkeskap. Innendørs smørebod/avkledning/påkledning. Kjøkkenutstyr. Sengene er oppredd ved ankomst. Sengetøy og håndklær til gjestene. Utvask inkludert i prisen. Nøkler og formidling av utleie skjer via servicemann Johnny Hermansen som kjører scooter hele døgnet og låser dere inn og står til tjeneste ved problemer.

Av catering foreslår vi Sofias/Bardøla.

Priser

Lavsesong: Utenom skisesongen / Høysesong: Skisesong og Skarverennshelgen          

Innsjekk: 15:00 eller etter avtale

Utsjekk: 18:00 eller etter avtale

 

Lavsesong

Fre-søn: Min 15 000,- / 1000,- pp pr natt

Tor-søn: Min 23 000,- / 900,- pp pr natt

Man-søn: Min 35 000,- / 750,- pp pr natt      

Høysesong

Fre-søn: Min  25 000,- / 1500,- pp pr natt

Tor-søn: Min  33 000,- / 1400,- pp pr natt

Man-søn: Min 60 000,- / 1300,- pp pr natt

Ferietider: På forespørsel

bottom of page